آیا دسترسی به گوشی شیائومی من نیز مسدود (تحریم) میشود؟ + آموزش بررسی
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دیروز بود که خبری ناگهانی مبنی بر قطع دسترسی کاربران گوشیهای شیائومی در برخی مناطق به سرعت در فضای مجازی منتشر شد. اکنون بنا بر گزارشهای شایعه شده پیرامون این اتفاق، گفته میشود این سیاست صادراتی شیائومی تنها روی برخی از گوشیهای این شرکت اعمال میشود که مشمول صادرات مجدد شدهاند.
در ادامه به شما دوستان روشی آموزش میدهیم که با استفاده از آن نسخه گوشی خود و احتمال مسدودی آن را بررسی کنید.
شیائومی به تازگی از سیاستهای صادرات گوشیهای هوشمند خود پرده برداشته که بنا بر مفاد آن، گوشیهایی که به طور غیرقانونی به کشورهای تأیید نشدهای همچون ایران، سوریه، کریمه و کره شمالی وارد شدهاند اجازه فعالسازی در این کشورها را نخواهند داشت.
به میان آمدن نام ایران در این لیست موجب شد تا نگرانی بخش کثیری از کاربران گوشیهای این برند در کشور برانگیخته شود. اما گفت و شنودهای صورت گرفته پیرامون این موضوع نشان میدهد که حداقل فعلاً جای نگرانی برای کاربران ایرانی نیست.
علاوه بر آن امکان فعالسازی گوشیهای شیائومی برای دستگاههای روت شده و دارای رام کاستوم و همچنین گوشیهایی که در نسخه گلوبال خریداری میشوند، همچنان وجود خواهد داشت.
هر چند هنوز گزارشی مبنی بر قطع دسترسی کاربران گوشی شیائومی در ایران به دست نیامده، اما در صورتی که نسبت به نسخه گلوبال یا منطقهای (چینی، اروپایی و …) بودن تلفن همراهتان شک دارید، راهی برای تست کردن این مسئله وجود دارد.
دلیل این اقدام شیائومی چیست؟
آن طور که به نظر میرسد، این سیاست تنها روی گوشیهایی که از این به بعد فعالسازی میشوند اعمال خواهد شد و تأثیری بر تجربه کاربران فعلی شیائومی نخواهد داشت.
دلیل اضافه کردن نام ایران، کره شمالی، سوریه، سودان، کریمه به این لیست، بند ۱۴.۲ شرایط و ضوابط فروش شیائومی اروپا که در وبسایت شیائومی و همچنین هنگام روشن کردن و فعالسازی اولیه گوشیهای شیائومی ذکر شده میباشد. براساس این بند، صادرات دوباره کلیه محصولات شیائومی تابع قوانین صادراتی آمریکا میباشد و هرگونه فروش این محصولات به کشورهای کوبا، سوریه، ایران، کره شمالی، سودان و کریمه ممنوع است.
نکته مهم این است که از شب گذشته کلیه رسانههایی که نسبت به انتشار این خبر اقدام کردهاند، بدون بررسی دقیق موضوع، آن را بازنشر نمودهاند. در واقع این شرایط و ضوابط برای صادرات گوشیها و محصولاتیست که از مبدأ اروپا به این کشورها صادر میشوند. به بیان ساده، این محصولات فقط برای استفاده در اروپا تولید شدهاند و نمیتوان آنها (یا هر کالای دیگر) را به دلیل قوانین تحریمی ایالات متحده به این کشورها صادر نمود.
با این وجود که گفته میشود جای نگرانی برای گوشیهای قدیمی و در حال کار این شرکت نیست، اما شما کاربران میتوانید برای اطمینان بیشتر به صفحه رسمی شیائومی: (https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei) مراجعه نموده و با وارد کردن شماره سریال گوشی هوشمند خود یا کد IMEI سیمکارت درون دستگاه، از وضعیت نسخه عرضه شده آن اطمینان حاصل فرمایید.
برای استفاده از این دو روش راهنمایی ذکر شده که بیان دارد میتوانید شماره سریال یا کد گوشی را از پشت گوشی یا جعبه آن بردارید؛ روش دیگری نیز وجود دارد که میتوانید با شماره گیری *#۰۶# در گوشی شیائومی خود، به اطلاعات شناسه گوشی یا IMEI سیم کارت دسترسی پیدا کنید.
پس از وارد کردن کد و متن امنیتی موجود در صفحه مذکور، پیامی به همراه نام مدل و مشخصات گوشی برای شما به نمایش در خواهد آمد که نشان میدهد گوشی در دست شما نسخه گلوبال هست یا خیر.
در صورتی که این پیام به رنگ سبز باشد، بیانگر آن است که گوشی شیائومی شده نسخه گلوبال (جهانی) بوده و نگرانی از این بابت نیست.
درغیر این صورت اگر گوشی خریداری شده مربوط به منطقه خاصی باشد، این پیام با رنگ قرمز به نمایش در خواهد آمد که در آخر متن به شما توصیه میکند نسخه گلوبال گوشی را از مبادی قانونی تهیه کنید.
با این اوصاف توصیه میشود در صورتی که قصد خرید گوشیهای شیائومی دارید فعلاً این موضوع را در دستور کار قرار داده و با گرفتن شماره سریال گوشی از فروشنده و وارد کردن آن در این سامانه، نسبت به وضعیت نسخه صادراتی گوشی، اطمینان حاصل فرمایید.
منبع: شهر سخت افزار
انتهای پیام/
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: شیائومی
تحریم
گوشی های شیائومی
گوشی شیائومی
کشور ها
گوشی ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا
منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر خوش برای بازنشستهها/ افزایش حقوق جدید در راه است
یارانه جدید چه زمانی واریز میشود؟
قیمت طلا و سکه در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰/ سکه ۱۲ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان شد
مجری سرشناس رادیو و تلویزیون درگذشت
خبر بعدی:
نسخه مستر ریلمی GT یا نسخه پرو پوکو X4
فرارو- گوشی میانرده POCO X4 Pro که از بهترینهای حال حاضر بازار است در مقایسه با برخی از گوشیهای سال ۲۰۲۱ که همچنان در بازار موجودند، قیمت بالاتری دارد. سوالی که پیش میآید این است که آیا خرید این گوشی منطقی است؟
به گزارش فرارو، تا امروز گوشی POCO X4 Pro 5G پرفروشترین گوشی سال ۲۰۲۲ در بخش میان رده در بازار جهانی بوده است. اما امسال بسیاری از کاربران رویه جدیدی را پیش گرفته اند. آنها متوجه شدند که قیمت گوشیهای هوشمند افزایش یافته است و در بسیاری از موارد بهتر است یکی از گوشیهای تولید سال گذشته خریداری شود، چرا که گوشیهای پارسال دارای برچسب قیمتی مقرون به صرفه تری هستند. برای مثال گوشی هوشمندی مانند Realme GT Master Edition، در حال حاضر، مقرون به صرفهتر از POCO X4 Pro 5G است. این در حالی است که در مورد برخی از ویژگی ها، در سطح بالاتری نسبت به میانرده پوکو قرار میگیرد. در اینجا مقایسهای بین مشخصات آنها انجام دادهایم که به کاربران در انتخاب میان آن دو کمک کند. در ابتدا مشخصات کامل این دو دستگاه در جدول زیر خلاصه شده است.
طراحی
طراحی جذابتر متعلق به گوشی هوشمند Realme GT Master Edition است. اول از همه باید بگوییم که نازکتر و سبکتر است، زیرا با صفحه نمایش کوچکتر و باتری کوچکتر عرضه میشود. علاوه بر این، این گوشی دارای یک گزینه رنگ خاص به نام Voyager Grey است که با پوشش چرمی پنل پشتی ارائه میشود. این مدل توسط طراح معروف ژاپنی، نائوتو فوکاساوا، طراحی شده است. این دستگاه به لطف این طراحی، قطعا یکی از اصلیترین و جذابترین گوشیهای میان رده است. در نقطه مقابل گوشی POCO X4 Pro 5G حجیمتر و بزرگتر است. اما از سوی دیگر، این گوشی میانرده دارای گواهی IP53 است که نشان از مقاومت این دستگاه در برابر نفوذ آب و گرد و غبار دارد. با این حال، در مجموع گوشی میان رده Realme، برنده مقایسه طراحی است.
صفحه نمایش
مشخصات نمایشگرهای این دو گوشی بسیار به هم نزدیک است. هر دوی آنها دارای پنلهای AMOLED با رزولوشن فول اچ دی پلاس، ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز هستند. از طرفی گوشی POCO X4 Pro 5G گواهی HDR۱۰ را به خاطر کیفیت تصویر عالی در پلتفرمهای استریم دریافت کرده است. این گوشی همچنین دارای بلندگوهای استریو برای ایجاد تجربه صوتی بهتر است. در نقطه مقابل گوشی Realme GT Master Edition یک حسگر اثرانگشت درون صفحهنمایش ارائه میکند که پیشرفته از حسگر اثر انگشت کناری ارائه شده در میان رده POCO میباشد. گوشی POCO X4 Pro 5G قرار است به لطف گواهی HDR10 کیفیت تصویر بهتری ارائه دهد، اما گوشی Realme همچنان با صفحه نمایش عالی عرضه میشود و بسیاری از مردم متوجه تفاوتهای جزئی نمایشگر این دو گوشی نمیشوند.
سختافزار و نرمافزار
اگر به دنبال دستگاهی با بالاترین عملکرد هستید، پس باید بدون درنگ به سراغ Realme GT Master Edition بروید. دلیل این برتری ساده است: نسخه مستر ریلمی جی تی، پردازنده بهتری دارد. چنان که پیشتر هم گزارش داده بودیم این گوشی با یک پردازنده Qualcomm Snapdragon 778G هشت هستهای عرضه شده است. این تراشه یکی از بهترین پردازندههای میان رده است و با حداکثر فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز کار میکند. از طرفی گوشی POCO X4 Pro 5G، برخلاف میان رده ریلمی دارای فضای ذخیرهسازی قابل افزایش است، اما پردازنده Snapdragon 695 5G که در آن استفاده شده، عملکرد ضعیفتری دارد. علیرغم عرضه گوشی POCO در فوریه ۲۰۲۲، هر دو گوشی همچنان از اندروید ۱۱ که از پیش نصب شده، استفاده میکنند. با این حال قرار است پس از آپدیت، هر دو به اندروید ۱۲ مجهز شوند. گوشی Realme GT Master Edition در حال حاضر شروع به دریافت بهروزرسانی پایدار در بازار هند کرده است و این به روز رسانی به زودی در بازار اروپا نیز عرضه خواهد شد.
در مقایسه دوربینهای پنل پشتی، گوشی POCO X4 Pro 5G پیروز میدان است. این گوشی دارای سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی است که در مقایسه با دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی رقیب خود، میتواند سطح بالاتری از جزئیات را در شرایط خاص ثبت کند. با این حال، دوربینهای ثانویه دو گوشی یکسان هستند. در هر دو گوشی، یک لنز ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و یک دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی در کنار دوربین اصلی قرار گرفته است. در نقطه مقابل در مقایسه دوربین سلفی پنل جلویی، گوشی Realme GT Master Edition با دوربین ۳۲ مگاپیکسلی خود پیروز رقابت است.
باتری
بزرگترین مزیت POCO X4 Pro 5G وجود باتری بزرگتر است. این باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت، قادر است با یک بار شارژ، بیشتر از میان رده ریلمی خدمات ارائه دهد. البته از نظر سرعت شارژ تفاوت مهمی وجود ندارد، زیرا فناوریهای شارژ دو گوشی مشابه هم است.
قیمت
در پایان به بحث مهم قیمت میرسیم. گوشی POCO X4 Pro 5G دارای قیمت اولیه ۳۰۰ یورو برابر با ۳۲۵ دلار در بازار اروپا است. در نقطه مقابل، میتوان گوشی Realme GT Master Edition را با قیمت ۲۵۰ یورو برابر با ۲۷۱ دلار در مغازههای خرده فروشی خریداری کرد. قیمت پایینتر این مدل در حقیقت به خاطر ارائه شدن این دستگاه در سال ۲۰۲۱ است.
نتیجهگیری
در پایان در مورد گوشی Realme GT Master Edition به طور خلاصه باید گفت که دارای نقاط قوتی مانند طراحی جذاب چرمی، چیپست بهتر، دوربین سلفی برتر، حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش، ابعاد جمعوجورتر، وزن سبکتر و اتصال وای فای ۶ است. مهمترین نقطه ضعف این گوشی در مقابل میان رده پوکو، دوربین اصلی ضعیفتر در پنل پشتی است. از طرفی، گوشی شیائومی POCO X4 Pro 5G دارای دوربین بهتر پنل پشتی، باتری بزرگتر، اسلات Micro SD، گواهی IP53 و بلندگوهای استریو است. نقطه ضعف این گوشی سختافزار سطح پایینتر آن نسبت به رقیب است.
در مجموع باید جمع بندی کنیم که هیچ برنده قطعیای در این مقایسه وجود ندارد. گوشی POCO X4 Pro 5G دارای باتری بزرگتر، دوربین پنل پشتی بهتر و بلندگوهای استریو است و در مقابل گوشی Realme GT Master Edition عملکرد سختافزاری بالاتر، دوربین پنل جلویی بهتر و طراحی زیباتر را ارائه میدهد.
منبع: gizmochina