دود ممنوعیت واردات شیائومی، به چشم مصرف کننده می رود

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در روزهای گذشته اخباری از  ممنوعیت واردات برخی مدل‌های پرتقاضای موبایل  از جمله شیائومی به علت مشکل عدم مسیریابی صحیح سرشماره‌های اضطراری، منتشر شد که درصورت اجرای این ممنوعیت، با توجه به سهم قابل توجه در بازار و مقرون‌به‌صرفه بودن این مدل‌ها در مقایسه با سایر برندها، مشکلاتی را در عرضه و تقاضا و تامین گوشی مورد نظر کاربران ایجاد خواهد کرد.

در این راستا محمدرضا عالیان، سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، با بیان اینکه این اتفاق به پاییز سال ۱۳۹۹ برمی‌گردد که اعلام کردند قرار است چنین تصمیمی گرفته شود، گفت: اعلام شد اگر تلفن‌های همراه وارداتی به کشور از سرشماره‌های اضطراری ۱۱۰، ۱۱۵ و ۱۲۵ پشتیبانی مستقیم نکنند، جلوی وارداتشان گرفته می‌شود. ما همان زمان هم طی نامه‌ها و جلسات توضیح دادیم که این امکان وجود ندارد، چون شرکت‌های سازنده به دلیل شرایط تحریمی مستقیما به ایران کالا نمی‌فروشند و چنین درخواستی از ایران به آن شرکت‌ها نتیجه نخواهد داد.

شرکت‌های سازنده به دلیل تحریم‌ها، با ایران همکاری نمی‌کنند

وی با بیان اینکه انجمن واردکنندگان درخواست کرده است که این مشکل را به صورت داخلی حل کنیم، افزود: ساده‌ترین راه این بوده که شرکت سازنده این تغییر را ایجاد کند و شرکت هم به دلیل تحریم‌ها و عدم ارتباط مستقیم با ایران این کار را نمی‌کرد. بنابراین درخواست ما از رگولاتوری بوده و نامه‌ای را به رگولاتوری نوشته و به تمام دستگاه‌های ذی‌ربطی که در این زمینه تصمیم‌گیر هستند و می‌توانند به رفع این مشکل کمک کنند،  رونوشت زدیم. سازمان تنظیم مقررات با ظرفیت‌هایی که دارد می‌تواند از اپراتورها کمک بگیرد که این مشکل را حل کنند. اما از آن زمان تاکنون این همکاری صورت نگرفته که مشکل حل شود.

سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل درباره اعلام خبر ممنوعیت واردات برخی برندهای گوشی در روزهای گذشته توضیح داد: در روزهای اخیر برخی از شرکت‌های واردکننده، پیامی را دریافت کردند که به آنها گفته شده گوشی‌هایی که ثبت سفارش کردند، ‌امکان ثبت سفارش و ترخیص و ورود به ایران ندارد و جلوی واردات این گوشی‌ها گرفته می‌شود تا زمانی که تکلیفشان روشن شده و شرایطی که مد نظر سازمان تنظیم مقررات است، اجرا شود.

عالیان با بیان اینکه این یک درخواست به‌جا است و ستاد بحران و نیروی انتظامی حق دارند که این درخواست را از دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله وزارت ارتباطات داشته باشند که  مشکل شماره‌های اضطراری حل شود، گفت: اما تحریم‌ها اجازه نمی‌دهد که به لحاظ فنی از سمت شرکت این اتفاق بیفتد. ما راه‌حل‌هایی داریم و در نامه به رگولاتوری پیشنهاد کردیم و امیدواریم به نتیجه برسد. چون می‌دانیم که دولت در روزهای پایانی خودش حداقل اقداماتی را در این حوزه انجام می‌دهد که خاطره خوشی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی باقی بماند که در این سال‌ها با وجود تمام تحریم‌ها در این جنگ اقتصادی تلاش کردند که نیاز بازار ایران را رفع کنند و با این کار جلوی صدمه دیدن این بازرگانان را بگیرد.

شیائومی سهم ۳۰ درصدی در بازار ایران دارد

وی با بیان اینکه دولت و دستگاه‌های ذی‌ربط می‌دانند که شیائومی ۳۰ درصد سهم بازار ایران را دارد، ‌ افزود: با اعمال چنین قانونی، ۳۰ درصد از کیک سهم برندها ناگهان حذف می‌شود و یک لطمه بزرگ به زنجیره تامین و توزیع می‌زند و مصرف‌کننده را هم با شوک روبه‌رو می‌کند. از بعد از کرونا، آموزش و درمان و فعالیت شرکت‌ها مجازی شد و سبک زندگی مردم به سمت استفاده از ابزارهای هوشمند رفت و در شرایط اقتصادی موجود هم مردم باید دستگاه‌هایی را خریداری می‌کردند که برایشان صرفه اقتصادی داشته باشد.

سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل ادامه داد: ویژگی‌های شیائومی این بود که هم فناوری‌های روز دنیا را برای مصرف‌کننده به ارمغان می‌آورد، چون استراتژی این برند این بوده و هم نسبت به قابلیت‌هایی که داشت، مقرون به صرفه بود. در زمان مشابه سال گذشته سهم بازار شیائومی ۷ درصدی بود و اکنون به ۳۰ درصد رسیده است. اقبال مصرف‌کننده ایرانی به شیائومی به دلیل برخورداری از فناوری روز دنیا و قیمت مناسب بوده. با این اقدام ما این حق را از مصرف‌کننده ایرانی هم ضایع می‌کنیم که بتواند کالایی با این قابلیت‌ها و قیمت مناسب داشته باشد.

  کاتالوگ تلویزیون شیائومی ، دفترچه راهنمای فارسی

عالیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر درباره شیائومی حرف می‌زنیم چون سهم عمده‌ای از کالاهایی که تاکنون وارداتشان ممنوع شده، مربوط به برند شیائومی هستند، اما در آینده حتما برندهای دیگری هم دچار این مشکل خواهند شد و برآورد ما این است که حدود ۵۰ درصد بازار با این ممنوعیت تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. هر اقدام این چنینی در شرایط تحریمی و اقتصادی موجود، باعث به هم خوردن عرضه و تقاضا می‌شود. هر جایی که این تعادل به هم بخورد، ‌ مصرف‌کننده نهایی صدمه اصلی را خواهد خورد.

با ممنوعیت واردات یک برند، حق انتخاب مصرف‌کننده سلب می‌شود

وی با بیان اینکه امروز مصرف کشور حدود ۱۵ میلیون دستگاه در سال است، اظهار کرد: اگر نیمی از این مصرف کاهش یابد، یعنی ۸ میلیون دستگاه وارد کشور شود، با تنش روبه‌رو خواهیم شد. ما مصرف‌کننده را با این کار مجبور می‌کنیم که از برندهای خاصی استفاده کند، به مصرف‌کننده جهت می‌دهیم و آزادی انتخاب را از مصرف‌کننده می‌گیریم و این حق را از او  سلب می‌کنیم. برای اینکه به حقوق مصرف‌کننده هم پایبند باشیم، نباید این کار را کنیم.

سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل با بیان اینکه این مساله با همکاری سازمان تنظیم،  همتا و بخش خصوصی قابل حل شدن است، گفت: ما درباره یک مدل گوشی حرف نمی‌زنیم،  درباره محصولاتی حرف می‌زنیم که عامه مردم و بعضا قشر کم‌درآمد و ضعیف خریداری می‌کند. ما با ممنوعیت یک برند، این حق را از عامه مردم می‌گیریم.  هر جایی که جلوی واردات کالایی را بگیریم به صرف اینکه بخواهیم قانونی را اجرا کنیم، بدون اینکه نگاه دوراندیشانه داشته باشیم، روی مصرف‌کننده تاثیر می‌گذاریم. یا با کمبود کالا مواجه می‌شویم، یا با افزایش قیمت و مصرف‌کننده نهایی صدمه می‌بیند.

پربیننده ترین تصویب افزایش سرمایه ۱۴۷درصدی همراه اول ممنوعیت واردات برخی گوشی های موبایل به ایران تکلیف اینترنت نامحدود چه شد؟ طرح محدودیت شبکه های اجتماعی این هفته در مجلس صدای دادخواهی مردم افغانستان در شبکه های اجتماعی جهانی شد

عضویت در کانال تلگرام خبربان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شیائومی
ممنوعیت واردات
مصرف کننده
تحریم ها
شرکت ها
۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۸۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

شرط مهم پرداخت سود سهام عدالت

خبر خوش برای بازنشسته‌ها/ افزایش حقوق جدید در راه است

یارانه جدید چه زمانی واریز می‌شود؟

  تلویزیون شیائومی MI LED TV 4S

قیمت طلا و سکه در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰/ سکه ۱۲ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان شد

مجری سرشناس رادیو و تلویزیون درگذشت

خبر بعدی:

قیمت گوشی‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

فرارو_ قیمت گوشی آیفون ۱۳ امروز پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ به ۲۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید. آیفون ۱۳ پرو مکس با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت امروز نزدیک به سه میلیون تومان ارزانتر از روز گذشته بود و ۴۰ میلیون و ۴۵ هزار تومان به فروش رسید. آیون ۱۳ مینی هم با ۲۵۰ هزار تومان کاهش قیمت نسبت به دیروز ۲۴ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان بود.

قیمت گوشی شیائومی POCO F3 5G با ظرفیت ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایت امروز ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافت و به ۹ میلیون و ۲۰۹ هزار تومان رسید. شیائومی 11T 5G با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت امروز ۴۰۰ هزار تومان گرانتر از دیروز بود و ۱۰ میلیون و ۸۴۹ هزار تومان به فروش رسید. POCO M4 Pro، اما امروز ۴۰۰ هزار تومان کاهش قیمت داشت و پنج میلیون و ۶۰۹ هزار تومان بود.

قیمت گوشی A22 سامسونگ با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت امروز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ارزانتر از دیروز بود و پنج میلیون و ۵۹۹ هزار تومان به فروش رسید. GALAXY NOTE 20 Ultra با ظرفیت ذخیره سازی ۲۵۶ گیگابایت هم امروز یک میلیون تومان گران‌تر از دیروز بود و ۲۶ میلیون تومان به فروش رسید. M12 با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت امروز با ۷۰۰ هزار تومان کاهش به چهار میلیون و ۳۷۸ هزار تومان رسید.

 

قیمت گوشی‌های پرفروش سامسونگ

گلکسی A12 پرفروش‌ترین گوشی فعلی سامسونگ در بازار موبایل ایران است و بین مدل‌های محبوب این برند کمترین قیمت را دارد. گلکسی A22 نیز با حافظه ذخیره سازی 128 گیگابایت پشت سر گلکسی A12 دومین مدل محبوب کره‌ای‌ها در ایران محسوب می‌شود.

گلکسی S20 FE نسخه طرفداری از مدل پرچمدار گلکسی S20 است و با گذشت بیش از یک سال از زمان عرضه، هنوز محبوب‌ترین گوشی میان‌رده سامسونگ در بازار ایران به شمار می‌رود. بین دیگر مدل‌های میان‌رده سامسونگ، گلکسی A72 و گلکسی A52 نیز با استقبال خوبی روبرو شده اند و نام این مدل‌ها در فهرست زیر دیده می‌شود.

همچنین گلکسی A52s 5G با پردازنده ارتقا یافته نسبت به مدل A52 می‌تواند رقیبی قدرتمندی برای گلکسی S20 FE، گلکسی A72  وگلکسی A52 باشد. همچنین گلکسی M31 برای کاربرانی که وسواس زیادی بابت باتری گوشی دارند، انتخاب خوبی محسوب می‌شود. M31 با داشتن باتری شش هزار میلی آمپری، نیاز شما را از خرید پاور بانک برای استفاده‌های روزمره از بین خواهد برد.

S21 Ultra 5G  تنها پرچمدار سامسونگ در لیست پرفروش‌های این برند در بازار ایران است. امکان استفاده از اینترنت همراه نسل پنجم، پردازنده قوی، دوربین با کیفیت و نمایشگر قدرتمند باعث می‌شود کاربران این گوشی گرانقیمت برای استفاده روزمره، بازی‌های سنگین و استفاده طولانی مدت راضی باشند.

قیمت گوشی های پرفروش سامسونگ مدل قیمت گلکسی A12 (ظرفیت 128 گیگابایت) چهار میلیون و 149 هزار تومان گلکسی A32 (ظرفیت128 گیگابایت) شش میلیون و 659 هزار تومان گلکسی A52s 5G (ظرفیت 128 گیگابایت) 9 میلیون و 199 هزار تومان گلکسی A22 (ظرفیت 128 گیگابایت) پنج میلیون و 599 هزار تومان گلکسی S21 Ultra 5G (ظرفیت 256 گیگابایت) 32 میلیون و 430 هزار تومان گلکسی  A52 (ظرفیت  128 گیگابایت) هفت میلیون و 899 هزار تومان گلکسی  A03s (ظرفیت  64 گیگابایت) سه میلیون و 850 هزار تومان گلکسی   M52 5G (ظرفیت 128 گیگابایت) هشت میلیون و 499 هزار تومان گلکسی   M12 (ظرفیت 128 گیگابایت) چهار میلیون و 378 هزار تومان گلکسی NOTE 20 Ultra (ظرفیت 256 گیگابایت) 26 میلیون تومان

  قیمت ساعت هوشمند ۱۲ مرداد + لیست جدیدترین اپل واچ، شیائومی، سامسونگ و برندهای متفرقه

 

قیمت گوشی‌های پرفروش شیائومی

Poco X3 Pro  پرفروش‌ترین گوشی شیائومی و بازار ایران است. Poco X3 Pro با داشتن پردازنده قوی و قیمت مناسب نسبت به رقبایش بهترین عملکرد پردازنده را در بازه قیمت شش تا هفت میلیون تومان ارائه می‌دهد. Redmi Note 8 2020 نیز جدیدترین گوشی وارد شده به ایران توسط شیائومی است و ظرف همین مدت کوتاه توانسته برای خودش جایی بین مدل های پرفروش دست و پا کند.

Poco M3 دیگر گوشی پرفروش شیائومی امکانات خوبی نسبت به قیمتش ارائه می‌کند. باتری قوی، ویژگی اصلی این میان‌رده شیائومی است. Mi 10T Lite 5G با پشتیبانی از نسل پنجم اینترنت همراه از معدود گوشی های میان‌رده‌ای است که چنین قابلیتی را در اختیار کابر قرار می‌دهد.

همچنین Poco F3 گران‌ترین مدل پرفروش چینی‌ها محسوب می‌شود و رقیب گردن‌کلفتی برای میان‌رده‌های سامسونگ به شمار می‌رود. دلیل استقبال ایرانی‌ها از این مدل، می‌تواند سخت افزار قدرتمند و قابلیت به روز رسانی آن تا چند سال آینده باشد.

قیمت گوشی های پرفروش شیائومی مدل قیمت Poco X3 Pro (ظرفیت 256 گیگابایت) هفت میلیون و 49 هزار تومان Poco X3 GT (ظرفیت 128 گیگابایت) شش میلیون و 666 هزار تومان Poco M3 (ظرفیت 128 گیگابایت) پنج میلیون و 280 هزار تومان Redmi 9A (ظرفیت 128 گیگابایت) سه میلیون و 800 هزار تومان Poco F3 5G (ظرفیت 256 گیگابایت) 9 میلیون و 209 هزار تومان Redmi Note 10 Pro (ظرفیت 128 گیگابایت) هفت میلیون و 175 هزار تومان 11T 5G(ظرفیت 256 گیگابایت) 10 میلیون و 849 هزار تومان Lite 5G NE 11(ظرفیت 256 گیگابایت) هفت میلیون و 939 هزار تومان POCO M4 Pro 5G (ظرفیت 128 گیگابایت) پنج میلیون و 690 هزار تومان Redmi 10 (ظرفیت 128 گیگابایت) پنج میلیون و 365 هزار تومان

 

قیمت گوشی های پرفروش آیفون

آیفون SE مدل 2020 ارزان‌ترین مدل پرفروش اپل در بازار موبایل ایران است. مدلی که با ظاهری شبیه به آیفون هشت دارد اما از سخت‌افزار قوی‌تری در آن استفاده شده است. بعد از آیفون SE مدل 2020، آیفون 12 پرومکس دومین مدل محبوب اپل در ایران محسوب می‌شود. با گذشت یک سال از زمان عرضه آیفون 12 پرو مکس، هنوز طرفدارانش بابت این مدل پول زیادی می‌پردازند. آیفون 13 آخرین مدل ارائه شده توسط اپل در بازار جهانی است.

به گزارش فرارو، نسخه‌های مختلف آیفون 13 به محض ورود به بازار ایران طرفداران خودشان خود را پیدا کردند. آیفون 13 پرومکس با دوربین بهتر نسبت به نسخه 13 در بازار حضور دارد. آیفون 12 مینی توسط اپل عرضه شد تا هواداران سنتی آیفون به ویژه خریدارانی که طرفداران گوشی‌هایی با صفحه نمایش کوچک‌تر از شش اینچ بودند را راضی نگه دارد. آیفون 12 مینی هم فعلا نسبت به آیفون 13 مینی استقبال بیشتری داشته و اسم آن بین مدل‌های پرفروش اپل قرار گرفته است.

قیمت گوشی های پرفروش آیفون مدل قیمت آیفون SE مدل 2020 (ظرفیت 64 گیگابایت) 11 میلیون و 828 هزار تومان آیفون 11 (ظرفیت 128 گیگابایت) 20 میلیون و 100 هزار تومان آیفون 12 پرو (ظرفیت 128 گیگابایت) 30 میلیون و 999 هزار تومان آیفون 12 پرو مکس (ظرفیت 256 گیگابایت) 34 میلیون و 500 هزار تومان آیفون 13 (ظرفیت 128 گیگابایت) 26 میلیون و 900 هزار تومان آیفون 13 پرو (ظرفیت 128 گیگابایت) 33 میلیون و 980 هزار تومان آیفون 13 پرو مکس (ظرفیت 256 گیگابایت) 40 میلیون و 45 هزار تومان آیفون 13 مینی (ظرفیت 128 گیگابایت) 24 میلیون و 590 هزار تومان