صفر تا صد ماجرای غیرفعال شدن گوشی های شیائومی / ایرانی ها هم نگران باشند ؟

غیرفعال شدن گوشی‌های شیائومی خبر ساز شد. برخی غیرفعال شدن گوشی‌های شیائومی را نادرست می‌دانند. غیرفعال شدن گوشی‌های شیائومی به طور رسمی توسط این کمپانی چینی اعلام نشده است

برخی منابع آگاه در این انجمن نیز می‌گویند که پیگیری‌هایی با این شرکت انجام دادند که حکایت از نادرست بودن خبر منتشر شده دارد. با این حال آن‌ها می‌گویند اگر زمانی چنین اتفاقی برای برند شیائومی در ایران رخ بدهد، این دولت است که باید وارد میدان شود و موضوع را حل و فصل کند.

ساعاتی پیش برخی سایت‌های خارجی خبر غیرفعال شدن گوشی‌های شیائومی در کشورهای تحریم‌شده از جمله ایران را منتشر ساختند. بر اساس این گزارش که وبسایت XDA-Developers منتشر ساخته، شرکت شیائومی، در حال قطع دسترسی کاربران به موبایل‌های ساخت خود در کشورهای تحریم شده مانند سوریه، کوبا، کره شمالی، سودان و البته ایران است. با این وجود به نظر می‌رسد که این اتفاق هنوز برای کاربران ایرانی رخ نداده است.

«محمدرضا عالیان» مدیر روابط عمومی انجمن واردکنندگان می‌گوید که تاکنون هیچ خبر رسمی از سوی شیائومی در این باره اعلام نشده و این کمپانی از هیچ یک از منابع رسمی خود درباره این مشکل صحبتی به میان نیاورده است. او همچنین به دیجیاتو می‌گوید که برخی از واردکنندگان توانستند با وندورها و واسطه‌هایی که با شرکت اصلی در ارتباط هستند در این باره صحبت کنند و پیگیری‌های آنها نشان می‌دهد که این موضوع صحت ندارد.

 

پیگیری‌های بیشتر حکایت از این دارد که احتمالا گوشی‌های غیرفعال شده در کشوری مانند کوبا مربوط به یک سری سفارشات خاص مربوط به بازار آمریکای جنوبی بوده که به صورت قاچاق سر از کشورهایی مثل کوبا برآورده و بازار را کمی مختل کرده است و شیائومی قصد ساماندهی این گوشی‌ها را دارد. به نظر می‌رسد هیچ یک از این گوشی‌ها وارد ایران نشدند چرا که بازار شیائومی در کشور از مکان‌های دیگر و شرکت‌های دیگری تامین می‌شود.

  رفع مشکلات گوشی های شیائومی و راه ‌حل‌های کاربردی و آسان برای عیب یابی گوشی شیائومی

عالیان درباره آپدیت‌هایی که اخیرا شیائومی برای حل مشکل تماس اضطراری برای گوشی‌های خود منتشر ساخته اشاره می‌کند. این آپدیت‌ها از یکی دو روز گذشته برای انواع مدل‌های شیائومی عرضه شده و گوشی‌های این برند می‌توانند پس از دریافت این آپدیت با شماره‌های ضروری در داخل کشور تماس بگیرند. به نظر می‌رسد زمانی که این کمپانی در صدد حل این مشکل در ایران برآمده، انجام اقدامی چون غیرفعالسازی گوشی‌ها در کشور چندان محلی از اعراب نداشته باشد.

عالیان در پاسخ به این پرسش که آیا پیگیری رسمی در این مورد انجام شده می‌گوید که این موارد به بدنه دولتی مربوط است و ابراز امیدواری می‌کند که دولت بتوانند پیگیر این موضوع باشد. او می‌گوید که هیچ برندی از گوشی‌های بین‌المللی در حال حاضر به طور رسمی وارد ایران نمی‌شود و این موضوع به دلیل تحریم‌های بانکی است: «با این حساب اگر قرار باشد برندی از تولیدکنندگان موبایل ایران را تحریم کند، فقط مربوط به شیائومی نیست و همگی این کار را باید بکنند اما این اتفاق رخ نداده و بر اساس پیگیری‌‌های ما، قرار هم نیست رخ بدهد.»

یک منبع آگاه دیگر در این انجمن نیز می‌گوید که پیگیری‌هایی در این مورد انجام شده و به آنها گفته شده که چنین سیاستی برای گوشی‌های داخل کشور در نظر گرفته نشده است. این منبع آگاه با اشاره به موضوع فعالسازی اول و فعالسازی دوم که در تمام گوشی‌ها وجود دارد می‌گوید که در مرحله فعالسازی دوم، شرکت گوگل کاملا متوجه فعال سازی گوشی در منطقه می‌شود: «همانطور که اپلیکیشن‌ها به راحتی از اپ استور گوگل پاک شدند، این اتفاق می‌تواند از سمت گوگل هم تا حد زیادی رخ بدهد اما قرار نیست چنین موضوعی رخ بدهد.

  تفاوت تلویزیون Oled و تلویزیون عادی

عضویت در کانال تلگرام خبربان

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران
دولت
سودان
مدیر روابط عمومی
قاچاق
کوبا
موبایل
گوگل
اقتصاد
دولت
سوریه
کره شمالی
مدیر روابط عمومی
رخ بدهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۵۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

شرط مهم پرداخت سود سهام عدالت

خبر خوش برای بازنشسته‌ها/ افزایش حقوق جدید در راه است

یارانه جدید چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت طلا و سکه در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰/ سکه ۱۲ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان شد

مجری سرشناس رادیو و تلویزیون درگذشت

خبر بعدی:

صفر تا صد مشارکت کوئینسی پرومس در باند قاچاق مواد مخدر و ماجرای چاقوکشی او

وینگر ۳۰ ساله اسپارتاک مسکو به چندین جرم سنگین متهم شده است. 

کوئینسی پرومس بابت چاقوکشی برای یکی از بستگانش و در کنار آن فعالیت در یک باند قاچاق مواد مخدر، با دردسرهای بزرگی مواجه شده است. 

  تغییرات miui 13 (رابط کاربری miui 13 شیائومی را دریافت کنیم یا خیر؟) + ویدیو

به گزارش طرفداری و به نقل از تلگراف هلند، حدود یک سال پیش خبر رسید که پرومس در یک مهمانی به روی یکی از خویشاوندانش چاقو کشیده است و به همین دلیل توسط پلیس هلند دستگیر شد. در آن زمان، اتهامات علیه او هنوز ثابت نشده بود. حالا جزییات جدیدی در خصوص این پرونده منتشر شده است. 

گویا در زمانی که این اتفاق رخ داد، تلفن همراه پرومس به خاطر اتهام مشارکت او در قاچاق مواد مخدر و عضویت در گروه‌های مجرمانه تحت شنود قرار داشت. پرومس روز بعد از آن واقعه در تماس با نزدیکانش اعتراف می‌کند که با چاقو، زانوی یکی از بستگانش را زخمی است؛ غافل از این که پلیس در حال شنیدن حرف‌های او است. در همان مکالمه مشخص می‌شود که پرومس قصد کشتن فرد مضروب را داشت. ظاهرا روز گذشته با درخواست وکیل قربانی جهت تغییر عنوان اتهام پرومس به «اقدام به قتل» موافقت شده است. 

اما در مورد اتهام قاچاق مواد مخدر، تلگراف می‌گوید پرومس و خانواده‌اش در یک محموله‌ ۴ تنی کوکائین سهم داشتند ولی این محموله در آوریل ۲۰۲۰ توسط پلیس هلند کشف و ضبط شد. ارزش کلی این مواد، ۱۲۰ میلیون یورو تخمین زده شده است که البته ممکن بود در بازار سیاه به قیمت بالاتری به فروش برسد. حتی یکی از اقوام او در همین رابطه دستگیر شده است. 

اخبار قبلی:

دستگیری وینگر تیم ملی هلند | کوئینسی پرومس متهم به چاقو کشی!

اخبار داغ 

استقبال هواداران پرسپولیس از خبر بازگشت احتمالی علیرضا بیرانوند درددل سیاوش یزدانی در توییتر؛ هنوز باورم نشده جونیت چاکر از داوری در لیگ ترکیه منع شد؛ لیگ عربستان، مقصد احتمالی سرخیو راموس پشت نیمکت رئال مادرید نشسته بود / عکس